GÄSTLÄGENHET

Föreningen har en gästlägenhet på Gröndalsvägen 186, ingång på övre gården mitt emot port 196 via porten till garaget. Lägenheten är på 28 kvadratmeter och består av ett rum med pentry samt toalett med dusch och har två sängar, en bäddsoffa (två sovplatser) samt en spjälsäng och en extra madrass. (Se även inventarielista.)

Lägenheten är främst till för föreningens medlemmar och hyresgäster. Den kan också bokas av boende i övriga bostadsföreningar i Ekensberg som ingår i intresseföreningen Varvseken. Vid kö har medlemmar och hyresgäster i föreningen företräde till lägenheten. För icke medlemmar kan lägenheten bokas tidigast två veckor i förväg och för högst tre dagar samt kostar 400 kr per dag. Förfrågan att hyra gästlägenheten för icke medlemmar görs via e-post till bron.edwin@gmail.com

Medlemmar och hyresgäster i föreningen bokar via "Tvättstugebokningen" på hemsidan som visar tillgängligheten. Det går att boka lägenheten upp till sex månader i förväg och som mest sex dagar åt gången. När det har bokats sex dagar (och efter de har använts) går det inte att boka fler dagar de närmaste sextio dagarna. Vid bokning senare än tre dygn före önskat tillträde måste Edwin Bron kontaktas först. Lägenheten kostar 250 kronor per natt. Tillträde till lägenheten sker med lägenhetsinnehavarens bricka (som är aktiverad för aktuell period) som förs mot läsarna till dörren till garaget och till gästlägenheten.

Avbokning måste göras senast en vecka före avtalad tid via e-post till bron.edwin@gmail.com. Vid senare avbokning debiteras hela hyreskostnaden.

Betalning sker genom att medlemmar i föreningen och hyresgäster faktureras via Delagott för hyrestiden.

Regler för gästlägenheten

  1. Gästlägenheten är avsedd för maximalt fyra vuxna och två barn.
  2. Fester med störande ljud är inte tillåtna i lägenheten.
  3. Ur allergisynpunkt är det inte tillåtet att ha husdjur i lägenheten.
  4. Rökning är ej tillåten.
  5. Städning skall ske enligt den instruktion som finns tillgänglig i lägenheten.
  6. Ersättning för eventuella skador, sönderslagna föremål eller bristfällig städning faktureras hyrestagaren i efterhand.
  7. Lakan och handdukar står gästen själv för.
  8. Tillträde till lägenheten tidigast kl 14.00 på tillträdesdagen och utflyttning senast kl 12.00 på utflyttningsdagen.

Ingång till gästlägenhet